No ke aha e hoʻohana ai i hoʻokahi Ultrasonic aroma diffuser a me nā ala maikaʻi loa e hoʻohana ai?

Kani ultrasonic diffuser

ʻO ka diffuser ʻala he kani ultrasonic.ʻO nā kani kani kani kani maikaʻi o ka makahiki, ʻaʻole anei?ʻO Ultrasonics, a i ʻole ka ikehu i hana ʻia e nā haʻalulu ultrasound, loaʻa kekahi mau hoʻohana paʻakikī.ʻAʻole hiki iā ʻoe ke ʻike iā lākou a lohe paha iā lākou, akā hiki i kēia mau hawewe kani kamahaʻo kiʻekiʻe ke hāʻawi i ke kiʻi o kahi pēpē ma mua o ka hānau ʻana, hoʻopau i ka maʻi bacteria, a hoʻouna i kahi kauoha hāmau i kāu ʻīlio, ma waena o kekahi mau haneli ʻē aʻe.Hoʻohana nā ʻōpeʻapeʻa a me nā iʻa i nā kani ultrasonic e ʻimi i ko lākou ala a puni.Akā, pili nā mea a pau i ka hana ʻana o kahi ultrasonic aroma diffuser?ʻAe, a e hoʻokuʻu mākou iā ʻoe i ka mea huna.

82357

ʻO nā mea hoʻoheheʻe kani kani kani ultrasonic, me nā mea ʻala ʻala like ʻole a mākou e hana ai ma , hoʻohana i nā hawewe kani kani ultrasonic.Pehea?Hoʻokumu ʻia kahi pā haʻalulu uila i ke kumu o ka diffuser aroma i kahi ʻano hoʻomau o nā oscillations ʻike ʻole.Ke piʻi aʻe nei kēia mau nalu mālie ma o ka wai i hoʻopaʻa ʻia i ka ʻaila a hoʻomoʻi iā ia i kahi mahu ʻala maikaʻi ma mua o ka hoʻopuehu ʻana i ka lewa.He ʻano hiʻohiʻona, kūpono a me ka ékological lākou e leʻaleʻa i nā pono o ka aromatherapy i kou home a i ʻole ma ka hana.

No ke aha e hoʻohana ai i hoʻokahi?

He koho maikaʻi loa ia i nā ihoiho ʻala a kōkua iā ʻoe e lawe mai i nā pono waiwai o ke ʻano i loko o kou home, keʻena a i ʻole ma kahi ʻē aʻe.Inā makemake ʻoe i ka hoʻomaha hou aku, ka hiamoe, ka ikehu a i ʻole ka nānā ʻana, e kōkua kā mākou diffuser aroma a me nā hui ʻaila koʻikoʻi iā ʻoe me kēlā.

83571

ʻO nā ala maikaʻi loa e hoʻohana ai

E ʻimi i ka mālie (no ke kaumaha)
Hana i ka lewa mālie o kahi māla pua.E hoʻomaha i ka pilikia o kēlā me kēia lā a hoʻomaha.

Nā hana maʻamau ahiahi (no ka hiamoe)
Hiki i nā ʻala ʻoluʻolu ke hoʻomaikaʻi nui i ka maikaʻi o kāu hiamoe.E hoʻoheheʻe i kāu ʻala punahele i kēlā me kēia pō e loaʻa i nā hola 7-8 o ka hiamoe maikaʻi āu e pono ai.

7106aBxjKVL._AC_SL1500_

E ho'āla i kou noʻonoʻo (no kou noʻonoʻo)
Kōkua nā mea ʻala hou iā ʻoe e komo i loko o kāu huʻu hua a poina i ka honua a puni ʻoe.Holo ka manawa, a hana ʻoe i kahi mea nani.

E hoʻonui i kou olakino (no kou kino)
ʻO nā aila pono e hoʻomaha i kou kino a me nā ʻiʻo.E ʻike i ka mana o ke ʻano a me ke ʻano o ka haʻalele ʻana o nā haʻalulu i kou kino.E kau i nā aila pono maʻemaʻe i loko o ka diffuser aroma a ʻike i nā pono.
82205
Hoʻonui i kou lā (no ka ikehu)
Hoʻolālā ʻia kekahi o kā mākou mau mea ʻala e hoʻoikaika iā ʻoe, e hoʻoulu i kou mau manaʻo a hoʻomau iā ʻoe e hele a hele.


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-12-2022