Pehea e hoʻohana pono ai i kahi diffuser aila

ʻO ka diffusing essential oil kahi ala maikaʻi loa e hoʻomaikaʻi ai i ka ʻala o kēlā me kēia lumi.Nui nā ʻano ʻano o ka diffuser aila, akā maʻalahi nā mea āpau e hoʻohana.E hoʻopiha i ka diffuser wale nō i ka pae kiʻekiʻe, e hoʻohana i ka nui o ka aila kūpono, a e nānā pono iā ia no ka hopena maikaʻi loa.

Ke ala 1 me ka hoʻohana ʻana i kahi diffuser uila

  1. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 1
    1
    E kau i kāu diffuser kokoke i ka waena o ka lumi.E hoʻokuʻu ka ʻaila diffuser i kahi noe maikaʻi o ka wai e hoʻopuehu i kaailaa puni kou lumi.E kau i kāu diffuser kokoke i ke kikowaena o kāu lumi i koho ʻia e ʻae i ka ʻaila e puʻunaue like a puni ka lewa.E mālama iā ia ma kahi pālahalaha e pale aku ai i kekahi mea mai ke kahe ʻana a i ʻole ka hāʻule ʻana i ka wā e holo ana kāu diffuser.

    • E kau i kahi kāwele ma lalo o ka diffuser e hopu i ka wai keu i ka wā e holo ai ka diffuser.Inā maloʻo ka kāwele ma hope o ka hoʻohana mua ʻana iā ia, ʻaʻole pono paha ia.
    • Pono ʻoe i kahi puka mana kokoke inā pono e hoʻopili ʻia kāu diffuser.
     
     
  2. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 2
    2E hoʻokiʻekiʻe i luna o kāu diffuser.ʻOiai ʻokoʻa paha ia ma waena o nā ʻano diffusers, ʻo ka hapa nui e loaʻa kahi pahu kiʻekiʻe e hiki ke hāpai ʻia e hōʻike i ka waihona.E ho'āʻo i ka ʻōwili, popping, a i ʻole e hoʻokiʻekiʻe wale i ka piko o kāu diffuser e wehe a komo i ka pahu wai o loko.
    • Inā maopopo ʻole ʻoe pehea e wehe ai i kāu diffuser, e nānā i ke alakaʻi o ka mea hana no nā kuhikuhi kikoʻī i kāu diffuser.
    • Loaʻa paha i kekahi mau diffuser ʻelua mau poʻo e pono e wehe ʻia e komo i ka waihona.ʻO kekahi e hoʻonani maʻamau, kahi e hoʻohana ʻia ai kekahi e paʻa i ka makū.Inā ʻoe e wehe i ka piko o kāu diffuser a ʻike i kahi pahu ʻē aʻe ma kahi o kahi pahu, e wehe pū i kēia pahu o loko.
     
  3. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 3
    3
    E hoʻopiha i ka diffuser me kahi lumimahana wela.wai.E hoʻopiha i ke kīʻaha ana liʻiliʻi a i ʻole ke aniani me ka wai e pili ana i ka wela o ka lumi, a i ʻole ma lalo o ka wela o kou kino.E ninini pono i ka wai i loko o ka waihona a i ʻole ka pahu i loko o kāu diffuser.E nānā i kahi laina a i ʻole ka kaha ʻana ma loko o ka pahu e hōʻike i ka nui o ka wai āu e ninini ai i loko o ka pahu.

    • Ma mua o ka laina a i ʻole ka māka, hele mai kekahi mau diffuser me kahi hue ana e paʻa pono ai ka nui o ka wai no ka waihona.E hoʻopiha i kēia me ka wai a ninini i loko o ka pahu.
    • Aia ma kahi o 69 °F (21 °C) ka wela o ka lumi.E hoʻokomo i ka manamana lima i loko o ka wai e hoʻāʻo ai, e ʻimi ana i ka wai maʻalili iki akā ʻaʻole anu.
     
  4. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 4
    4
    E hoʻohui i 3 a 10 kulu o nā aila pono i kāu diffuser.Wehe i ka pāpale ma kāu ʻaila koʻikoʻi i koho ʻia a hoʻopololei pololei ma luna o ka waihona wai.Pono paha ʻoe e lulu liʻiliʻi, akā e hoʻomaka nā kulu o ka aila e hāʻule i loko o ka wai.E hāʻule ma kahi o 6 a i ʻole 7 kulu ma mua o ka hili ʻana i ka ʻōmole a kau hou i ka pāpale.

    • Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā ʻano aila koʻikoʻi, akā pono ʻoe e kau i ka nui o 10 kulu i kāu diffuser.E hoʻohana i kekahi mau kulu o kēlā me kēia aila āu e makemake ai e pale i kahi ʻala ʻoi loa ke hoʻohuli ʻoe i kāu diffuser.
    • E mālama i ka nui o nā kulu ʻaila āu e hoʻohana ai no kēlā me kēia hana i hiki iā ʻoe ke ʻike i ka nui o kāu pono.No kahi lumi liʻiliʻi, pono paha ʻoe i 3 a i ʻole 4 kulu.E hoʻomaka i lalo a hoʻonui i ka nui o ka aila āu e hoʻohana ai a hauʻoli ʻoe i ka ʻala.
     
  5. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 5
    5
    E hoʻololi i ka piko o kāu diffuser a e hoʻā.E hoʻihoʻi i ka poʻi a i ʻole ka pahu o ka diffuser ma luna o ka waihona, e ʻike pono e noho pono ana.E hoʻohuli i ka diffuser ma ka paia a hoʻohana i ke pihi a i ʻole e hoʻololi i ke alo o ka diffuser e hoʻomaka e holo.

    • Loaʻa paha i kekahi mau diffuser nā hoʻonohonoho a i ʻole nā ​​​​kukui āu e hoʻohana ai e hoʻoponopono i kāna hana.E nānā i nā ʻōlelo aʻoaʻo a kāu mea hana inā maopopo ʻole ʻoe pehea e hana ai i kāu diffuser, a i ʻole e ʻike pehea e hoʻohana ai i kēia mau hoʻonohonoho holomua.

    Ke hoʻohana nei i kahi Candle Diffuser

    1. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 6
      1
      E hoʻokomo i kāu diffuser i kahi wahi kaʻa kiʻekiʻe o kou lumi.Ke hoʻoheheʻe ʻia ka wai me ke kōkua o ke kukui, e hoʻomaka ana e hoʻokuʻu i ka ʻala o kāu ʻaila i koho ʻia.E kau i ka diffuser ma kahi o ka neʻe ʻana o ka poʻe a i ʻole ka makani mālie e kōkua i ka hāʻawi ʻana i ka ʻala ʻaila.E mālama iā ia ma kahi pālahalaha, ma kahi kiʻekiʻe a me ke kikowaena o ka lumi no nā hopena maikaʻi loa.

      • ʻO ka poʻe e neʻe ana a puni e kōkua i ka hāʻawi ʻana i ka ʻaila, akā e hoʻonui pū i ka manawa o ke kīkēkē ʻana.E mālama mua i ka diffuser ma kahi palekana.
       
       
    2. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 7
      2
      E hoʻopiha i ka waihona me ka wai.E hoʻopiha i ke aniani a i ʻole ka ipu ana liʻiliʻi me ka wai a ninini i loko o ka waihona ma luna o ka diffuser.Loaʻa paha i kekahi mau diffuser kahi laina a kuhikuhi paha e alakaʻi i ka nui o ka wai āu e hoʻohui ai i ka waihona.Inā ʻaʻole, e hoʻopiha iā ia a puni i ka hapalua o ke ala e hōʻemi i ka manawa e kahe ai ka wai.

      • E nīnau mau i nā ʻōlelo a ka mea hana no ka ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i kāu diffuser kikoʻī.
      • E hoʻokomo i ka wai ma mua o ka hoʻohui ʻana i nā aila.
       
    3. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 8
      3
      E hoʻohui i 2 a 4 kulu o ka ʻaila nui i ka wai.Wehe i ka poʻi o kāu ʻaila i koho ʻia a hoʻopololei ma luna o ka waihona wai e hoʻomaka mālie e hoʻohui i nā kulu.E hāʻule i 2 a i ʻole 3 kulu i loko o ka wai ma mua o ka hili ʻana i ka hue i hope a kau hou i ke poʻi.

      • E hoʻohui i nā aila ʻokoʻa no kahi ʻala paʻakikī, akā e pale i ka hoʻohana ʻana ma mua o 4 kulu o ka ʻaila i hui pū ʻia i kahi diffuser kukui.
      • ʻO ka nui o ka aila e pono ai e ʻokoʻa ma muli o ka nui o kāu lumi.E hoʻomaka me nā kulu liʻiliʻi a hoʻonui i ka nui o ka aila āu e hoʻohana ai a hauʻoli ʻoe i ka ʻala.
      • E mālama i ka nui o nā kulu ʻaila āu e hoʻohana ai no kēlā me kēia hana i hiki iā ʻoe ke ʻike i ka nui o kāu pono.No kahi lumi liʻiliʻi, pono paha ʻoe i 3 a i ʻole 4 kulu.E hoʻomaka i lalo a hoʻonui i ka nui o ka aila āu e hoʻohana ai a hiki i kou hauʻoli me ka ʻala.
       
    4. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 9
      4
      E kau i ke kukui ma lalo o ka waihona a hoʻomālamalama.E kau i ke kukui liʻiliʻi, e like me ke kukui kī a i ʻole kekahi mea like, ma kahi ākea ma lalo o ka waihona.E hoʻohana i ka pākuʻi a i ʻole ka māmā lōʻihi e hoʻā i ke kukui, a waiho iā ia no 3 a 4 mau hola e hoʻopuehu i nā aila.

      • E nānā pono i kāu ihoiho a me ka diffuser i ka hana ʻana, e ʻike pono ʻaʻole pio ke kukui iā ia iho.
      • I ka wā i hoʻoheheʻe ʻia ai ka wai i loko o ka waihona, a ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻike hou i ka ʻaila, e puhi i ke kukui.
       
     
     
    Hanana3

    Ke hoʻohana nei i kahi Reed Diffuser

    1. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 10
      1
      E kau i kāu diffuser ma kahi kikowaena o kou lumi a home paha.ʻO ka reed diffuser ka ala ʻoi loa e hoʻopuehu ai i ka ʻaila a puni kou home, no laila pono ia e neʻe i ka ʻala a puni.E mālama i kāu diffuser i kahi kaʻa nui, kahi kikowaena o kou lumi a home paha no nā hopena maikaʻi loa.

      • E ho'āʻo e kau i ka diffuser ma kahi o ke ala komo nui i ka lumi, no laila e loaʻa iā ʻoe kahi pā hou o kāu ʻaila i koho ʻia i kēlā me kēia manawa āu e komo ai i loko o ka lumi.
       
       
    2. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 11
      2
      E ninini i ka aila pono i loko o ka waihona.ʻO ka hapa nui o nā diffusers reed e hele mai me kahi hue aila i hoʻolālā ʻia i ka ikaika kūpono no ka diffuser.E ninini i ka aila i loko o ka waha o ka diffuser, e makaʻala ʻaʻole e kahe i nā ʻaoʻao.

      • ʻAʻole e like me nā diffuser ʻē aʻe, ʻaʻole ʻae ʻia nā diffusers reed iā ʻoe e hoʻololi maʻalahi i nā mea ʻala hou.E koho i ka aila āu e makemake ai no ka hoʻohana lōʻihi.
      • ʻAʻohe nui kūpono o ka aila e ninini ʻia i loko o ka diffuser.E ninini kekahi poʻe i ka ʻōmole holoʻokoʻa, e hoʻohui liʻiliʻi kekahi i ka manawa e hoʻomau i ka ʻaila.
       
    3. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 12
      3
      E hoʻohui i nā ʻohe i ka diffuser.E hui pū i nā ʻohe a hoʻokuʻu pono i loko o ka waha o ka diffuser.E hohola ia mau mea i kaawale a me na kiko a pau ma na aoao like ole no ka hoolaha ana o ka aila.E hoʻomaka ka ʻaila i loko o nā ʻohe a hoʻopiha mālie i kou lumi me ka ʻala o ka ʻaila.

      • ʻO ka nui o nā ʻohe āu e hoʻohana ai, ʻoi aku ka ikaika o ka ʻala.No kahi lumi liʻiliʻi, makemake paha ʻoe e hoʻohana i 2 a i ʻole 3 ʻohe.
      • ʻO ka hoʻohui ʻana i nā ʻohe hiki ke hoʻohūhū ka aila i loko o ka diffuser inā ua piha loa.E makaʻala i ka hoʻohui ʻana i nā ʻohe, a i ʻole e hana pēlā ma luna o kahi paila e pale aku ai i ke kahe.
       
    4. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 13
      4
      E hoʻohuli i nā ʻohe e hōʻoluʻolu i ka ʻaila a me ka ʻala.I kēlā me kēia pule a i ʻole, ʻike paha ʻoe i ka hoʻomaka ʻana o ka ʻala o ka ʻaila.E hoʻokiʻekiʻe i nā ʻohe mai loko mai o ka diffuser a e hoʻohuli iā lākou i luna, no laila ke alo nei ka hopena e pulu ana i loko o nā ʻaila i luna.Pono kēia e hōʻoluʻolu i ka ʻala no kekahi pule ʻē aʻe a hiki i ka wā e hoʻohuli hou ai ʻoe iā lākou.

      • Hiki ke kōkua i ka hoʻohuli ʻana i nā ʻohe ma luna o kahi kāwele pepa a i ʻole ma luna o kou poho no ka hopu ʻana i nā aila hele hewa.
       
     
     
    Hanana4

    Ke koho ʻana i kahi ʻaila

    1. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 14
      1
      E hoʻohana i ka ʻaila lemon no kahi ʻala citrusy hou.ʻO ka aila Lemon kekahi o nā aila kaulana loa no nā ʻano huahana, me ka hoʻohana ʻana ma ke ʻano he aila pono i loko o kahi diffuser.E hoʻohana i kahi kulu liʻiliʻi e hoʻopiha i kou home me ka ʻoi o ka citrusy o ka lemon.Ua hōʻike ʻia kekahi mau haʻawina i nā pono o ka hoʻohana ʻana i ka aila lemon e hoʻomaikaʻi i kou ʻano a i ʻole e hōʻemi i ke kaumaha!

      • E hoʻohana i ka hui ʻana o ka lemon, peppermint, a me ka ʻaila rosemary no ka hui pū ʻana o nā ʻala.
       
    2. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 15
      2
      E koho i ka aila kinamona no ka ʻala ʻala o ka kinamona roll hou.ʻOi aku ka ʻono a ʻoi aku ka ʻono o ka ʻaila kinamona ma mua o ka lemona, a no laila he mea ʻala maikaʻi loa ia no kēlā mau mahina hoʻoilo ʻeleʻele.E hoʻohana i kekahi mau kulu o ka ʻaila kinamona e honi i kou home e like me ka loaʻa ʻana o nā ʻōwili kinamona i ka umu i ka lā a pau.

      • E ho'āʻo e hoʻohui i nā ʻaila ʻalani, ʻālani, a me ke kinamona no kahi ʻala maikaʻi loa o ka hāʻule ʻana no ka Thanksgiving.
       
    3. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 16
      3
      E hele pū me ka ʻaila lavender no ka ʻala mālie a pua.ʻO ka ʻaila Lavender ka mea kaulana loa a me ka ʻaila nui maʻamau, akā no ke kumu maikaʻi.E hoʻohana i kekahi mau kulu o ka ʻaila lavender e hāʻawi i kou home i kahi ʻala hou a nani hoʻi, a hiki ke kōkua iā ʻoe e hiamoe inā hoʻohana ʻoe i ke ahiahi.

      • E hoʻohana i ka hui ʻana o ka lavender, grapefruit, lemon, a me ka ʻaila spearmint no ka hui ʻana o nā mea ʻala i ke kauwela.
       
    4. ʻO ke kiʻi i kapa ʻia ʻo Use an Oil Diffuser Step 17
      4
      E koho i ka ʻaila peppermint e mālama iā ʻoe i ke ala a me ka makaʻala.ʻO ka ʻala ʻoi aʻe o ka peppermint e hoʻomaʻemaʻe i kou home a hiki iā ʻoe ke hoʻomau i kou makaʻala a noʻonoʻo.E hoʻohana i kekahi mau kulu o ka ʻaila peppermint e hoʻopiha i kou home me kahi ʻala minty.

      • E hoʻohui i ka nui like o ka ʻaila peppermint a me nā aila eucalyptus no kahi ʻala e kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kou mau sinuses a hiki ke kōkua iā ʻoe e hanu maikaʻi.

     


Ka manawa hoʻouna: Oct-18-2021