Nā Aila Pono e hoʻohana i loko o ke kaʻa

No ke aha ka aila pono i loko o ke kaʻa?

ʻO kēlā hōʻailona "ʻala kaʻa hou"?ʻO ia ka hopena o nā haneli o nā kemika i hoʻopau ʻia!Aia i loko o ke kaʻa maʻamau ka nui o nā kemika (e like me nā mea pale ahi a me ke alakaʻi) i hoʻokuʻu ʻia i ka ea a mākou e hanu ai.Ua hoʻopili ʻia kēia mau mea me nā mea āpau mai ke poʻo a hiki i ke kanesa a me ka nalowale hoʻomanaʻo.

ʻAʻole ʻoi aku ka maikaʻi o nā kaʻa kahiko, no ka mea, ʻoi aku ka maikaʻi o ke ahi ma luna o ka lole noho i ka wā lōʻihi, e hoʻokuʻu ana i ka lepo ʻona i ka lewa.

ʻO ka mālama ʻana i ke kaʻa i loko a me ka maʻemaʻe o ka ea ke kī i ka hoʻokumu ʻana i kahi kaʻa olakino olakino.Wahi a AAA, ʻoi aku mākou ma mua o 290 mau hola i ka makahiki ma kā mākou kaʻa ma ka awelika.He nui ka manawa i hoʻolilo ʻia i loko o kahi inu ʻawaʻawa!

ʻO ka mea pōmaikaʻi, aia kekahi mau ala ʻē aʻe e hōʻemi ai i ka hoʻolaha ʻana i nā toxin.ʻO nā aila pono e hoʻomaʻemaʻe i loko o ke kaʻa, hoʻomaʻemaʻe i ka ea, a hoʻemi i ka maʻi bacteria a me nā maʻi ma nā ʻili o ke kaʻa.

4

Nā Pōmaikaʻi Ola o nā Aila Pono (& Nā ʻŌlelo no ka Palekana)

ʻAila nuihana ʻoi aku ma mua o ka honi.He mau mea ikaika lākou e pili ana me ka ʻōnaehana limbic o ko mākou lolo.Ke inhaled, pili ka aila pono i nā manaʻo e hōʻemi i ke kaumaha a hoʻonui i ka makaʻala (pono loa nā mea ʻelua i ke kaʻa!).Loaʻa i nā ʻaila koʻikoʻi ʻokoʻa nā waiwai antimicrobial e hoʻopau i nā germs makemake ʻole ma luna o nā kaʻa.

Akā me ka mana nui hiki mai ke kuleana nui.ʻAʻole palekana kekahi mau ʻaila koʻikoʻi no nā keiki liʻiliʻi a me nā kamaliʻi, ʻoiai ʻaʻole kūpono kekahi i ka wā hāpai.

I ka hoʻolaha ʻana i nā keiki liʻiliʻi a me nā pēpē, e pale i nā aila pono e like me ka rosemary, peppermint, a me ka eucalyptus.ʻO ka ʻōlelo ʻana, ʻaʻole pilikia ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā ʻili o ke kaʻa ma mua o ka manawa me kēia a me nā aila pono ʻē aʻe.(ʻAʻole wau e hoʻohana i kahi mea hoʻomaʻemaʻe aila pono i loko o ke kaʻa ma mua o ka hoʻouka ʻana i nā keiki no kahi huakaʻi.)

ʻO kekahi kumu nui: ʻo kahi kaʻa he wahi liʻiliʻi i hoʻopaʻa ʻia, no laila hiki ke maʻalahi ka ʻala.ʻOiai hiki iaʻu ke hoʻohana i ka nui o ka aila i loko o kahi diffuser e uhi i koʻu lumi noho, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka pono i loko o kahi kaʻa.

3

Nā ala maʻalahi e hoʻohana ai i nā aila pono e hoʻomaʻemaʻe i ka ea kaʻa

  • E kau i kekahi mau kulu o ka aila pono ma luna o ka polo pulupulu a hoʻokomo i loko o ka puka makani kaʻa.
  • E kulu i nā aila pono ma luna o ka ʻaʻahu lāʻau a ʻokiʻoki ma ka puka makani kaʻa.
  • Hiki ke hoʻopili ʻia kahi diffuser liʻiliʻi i ka puka kaʻa.
  • E kau i kekahi mau aila pono ma luna o kahi kāhiko terracotta a kau i loko o ke kaʻa.
  • Hana i kahi mea hoʻomaʻemaʻe kaʻa me nā aila pono a me ka hulu hipa.E ʻoki i ke ʻano i loko o ke ʻano a me ke kaula milo ma ka lua i kuʻi ʻia ma luna.E kau i nā aila pono ma luna o ka manaʻo, a laila kau i loko o ke kaʻa, ʻoi aku ka maikaʻi ma ka makani.5
  • Nā Aila Pono no ka kānana kaʻa

    Hoʻohui i kekahi mau kulu o ka hoʻomaʻemaʻe a me ka hakakā germʻaila nuii ka kānana kaʻa freshens ka ventila system.Kōkua kekahi kulu o ka lemongrass i ka pale ʻana i ka mildew, a i ʻole ka hui kaua germ e hōʻemi i nā pathogens makemake ʻole.

    ʻIke ʻia ka ʻala i ka wā e kau ai ka ea a i ʻole ka wela a ʻaʻole no ka manawa lōʻihi.Eia nō naʻe, lawa ia e kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ʻōnaehana ea o ke kaʻa, e pili ana i ka nui o ka pollution!

    Ke hoʻohana nei ʻoe i nā aila pono i loko o ke kaʻa?ʻO wai kāu mau mea punahele e hoʻohana ai?


Ka manawa hoʻouna: Iune-22-2022